top of page

OUR STAKEHOLDERS

Een kort overzicht van alle stakeholders in dit project.


Onze stakeholders kunnen we opdelen in drie regio's: De core zijn degene die het dichtst staan bij het project en ook het meest invloed hebben. De direct stakeholders hebben ook invloed, aangezien zij onmisbaar zijn. De indirect stakeholders hebben een kleine, onrechtstreekse invloed in het project.


“Stakeholders zijn personen die een bepaalde interesse hebben in de uitkomst van een te bouwen product of systeem, of ze hebben een bepaald effect op het beoogde systeem, ze zijn meer dan eenvoudige "gebruikers".”

Core


Hier staan wij, het Kombucha team, natuurlijk centraal. Verder staan hierin Francesca Ostuzzi en Louise Dumon, onze professor en coach voor dit project en van het vak "Cybernetica en Systeemgericht Ontwerpen" waar dit project deel van uit maakt.


Jasper Bloemen is onze vertegenwoordiger van GLIMPS.BIO. Hij heeft ons geholpen toen we voor het eerst Kombucha maakten. Hij leverde ons ook SCOBY zodat we onze eigen productie in gang konden steken.


Direct Stakeholders


Hier staat natuurlijk het Industrial Design Centre, het IDC, waar het project grotendeels wordt uitgevoerd. De eerstejaars zijn ons doelpubliek, waardoor ze natuurlijk een directe invloed hebben in ons product, net als de prototyping proffen. Het EDGE Praesidium zijn de studentenvertegenwoordigers van het IDC. Indien we iets willen invoeren of plaatsen in de shop zullen we met hen moeten communiceren.


Indirect Stakeholders


Hier hebben we de overige stakeholders geplaatst die nog iets van invloed hebben in het project. Zo heb je GLIMPS zelf, die ons nog kan helpen indien nodig. Suplliers zijn degene die ons de ingrediënten leveren voor het maken van Kombucha. Zo zouden we bijvoorbeeld restaurants kunnen contacteren om hun overige SCOBY aan ons te geven. Als laatste zijn er nog onze medestudenten van het Cybernetica vak. Ook zij doen projecten omtrent biomaterialen. Meer informatie over deze producten kan gevonden worden op de site van Prototyping Circulair.

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

WHERE TO FIND US

GET TO KNOW US

kombucha-1590484718.png

POST ARCHIVE

bottom of page